色噜噜人体337p人体 I 超碰97观看 I 91久久香蕉国产日韩欧美9色 I 色婷婷我要去我去也 I 日本午夜a I 国产av高清怡春院 I 桃色精品 I 91香蕉国产 I 另类小说第一页 I 日操夜夜操 I 久久性色 I 日韩欧在线 I 国产深夜在线观看 I 免费的av I 18在线观看视频 I 他也色在线视频 I 亚洲熟女中文字幕男人总站 I 亚洲国产综合精品中文第一 I 人妻丰满熟av无码区hd I 新黄色网址 I 国产精品真实灌醉女在线播放 I 欧美巨大荫蒂茸毛毛人妖 I 国产一区欧美 I 欧洲亚洲1卡二卡三卡2021 I 国产亚洲欧美在线观看三区 I 97精品无人区乱码在线观看 I 欧美妇人 I 96精品在线视频 I 国产人免费视频在线观看 I 91麻豆国产福利在线观看

高二英語必修5 Unit 1 SectionIII訓練題

時間:2021-06-21 13:02:05 試題 我要投稿

關于高二英語必修5 Unit 1 SectionIII訓練題

  Ⅰ.品句填詞

關于高二英語必修5 Unit 1 SectionIII訓練題

  1.The origins of the ________(宇宙)are still a mystery.

  答案:universe

  2.The May 4th ________(運動) of 1919 is very important in the history of China.

  答案:movement

  3.Our teacher tells us that exercise ________(有助于)to good health.

  答案:contributes

  4.Several ________(熱情的) young teachers have just started working at the school.

  答案:enthusiastic

  5.She’s got a really ________(積極的)attitude to life.

  答案:positive

  6.When her husband left home she felt ________(拋棄)and useless.

  答案:rejected

  Ⅱ.選詞填空

  reject;be strict with;enthusiastic;make sense of;make sense;cautious

  1.I can’t ____________________this poem,but perhaps I will if I read it again.

  答案:make sense of

  2.Although I ____________________ by the university, I didn’t lose heart.

  答案:had been rejected

  3.As she ____________ very __________________ her children, they developed a good studying habit.

  答案:was;strict with

  4.Only after finishing reading the passage can you find it ____________________.

  答案:makes sense

  5.With so many people watching him, Jim was very ________________.

  答案:cautious

  6. He doesn’t sound ________________ about the place, in which his parents have ever worked.

  答案:enthusiastic

  Ⅲ.單項填空

  1.(2011年福州三中檢測)I don’t think his reason for being late makes ________.

  A.use B.sense

  C.value D.cause

  解析:選B。考查make構成的短語的區別。句意:我認為他遲到的理由沒有道理。make sense在這里是“有道理,講得通”。

  2.(2011年青島高二檢測)The teacher didn’t explain the problem clearly,so many students were ________.

  A.confusing B.mixing

  C.confused D.mixed

  解析:選C。confused感到困惑的。而mixed意為“混雜的”不合題意。

  3.(2011年石家莊高二檢測)Firemen said the fire was under control,but they warned that the change in weather might ________ a new fire.

  A.bring in B.break out

  C.result from D.lead to

  解析:選D。break out爆發,相當于不及物動詞;result from后接原因,意為“由……引起”;lead to意為“導致,造成(后果)”符合題意,故選D。

  4.(2011年湖州高二檢測)The power station ________last year is a big one.

  A.having been built B.built

  C.being built D.to be built

  解析:選B。考查過去分詞作定語。The power station與build之間為被動關系,句中時間狀語也暗示了應用過去分詞形式作定語。注意having been built不用作定語。

  5.(2011年河南實驗高二檢測)Only in this way ________to get there ahead of time.

  A.you can hope B.you did hope

  C.can you hope D.did you hope

  解析:選C。句意:只有通過這種你才有希望提前到達那里。only修飾狀語放在句首,主句要部分倒裝,所以選C。B、D兩項時態與句意不符。

  6.A small but ________ crowd cheered as the players ran onto the field.

  A.energetic B.enthusiastic

  C.enjoyable D.encouraged

  解析:選B。考查形容詞的辨析。句意:運動員們進入場地時,雖少卻熱情的人群歡呼起來。energetic精力旺盛的;enjoyable令人愉快的;encouraged深受鼓舞的,都不合題意。

  7.I cared for none of the presents ________the wonderful bag you bought for my 12th birthday.

  A.in addition to B.as well as

  C.in addition D.apart from

  解析:選D。本題考查介詞短語的`意義和用法。根據題干語境意義,尤其是wonderful一詞,可以推斷講話者只喜歡這件生日禮物,in addition to和as well as一樣,表示并列關系,不符合題干意義;而in addition意為“另外”,后不接賓語,且不符合題意;apart from意為“除……之外”。

  8.Franklin’s ability to learn from observations and experience________greatly to his success in public life.

  A.owed B.contributed

  C.attached D.related

  解析:選B。句意:富蘭克林通過觀察和經驗的有助于他的。“owe...to...”表示“把……歸于……”,應該是“Franklin owed his success in public life to his ability to learn from observations and experience.”;attach...to...表示“把……附屬在……”;related是形容詞,而句中缺少謂語動詞,因此不恰當。

  9.—How do you________we go to Beijing for our holidays?

  —I think we’d better fly there.It’s much more comfortable.

  A.insist B.want

  C.suppose D.suggest

  解析:選D。根據答語可知,此處應選擇suggest,意為“建議”。

  10.Our students ought to ________our share to the coming college students’ sports meeting in our city.

  A.contribute B.construct

  C.instruct D.introduce

  解析:選A。考查動詞詞義辨析。contribute意為“奉獻,貢獻”。句意:我們應該為即將在我市舉辦的生運動會奉獻自己的力量。而construct意為“建設”;instruct意為“指導”;introduce意為“介紹”,都不符合句子語境意義。

  Ⅳ.完形填空

  Every morning my friend would stop on the way to work to have a quick breakfast with her 8yearold son.Then she__1__him off at school.They ate the same thing every morning:an egg sandwich,juice,coffee for her,and milk for him.

  One day she ordered a(n)__2__breakfast.Once they finished eating and were heading out of the door,she__3__,said good morning to a homeless man sitting outside of the__4__,and gave him the breakfast she had ordered for him.He__5__her,telling her it was his first meal during the last several__6__.She couldn’t help but feel__7__and was glad she finally took__8__.

  She told her son that she had seen the man every day that week there and that__9__,herself included,had offered him__10__,support,food,or drink.She__11__explained that homelessness could happen to anyone and that it was important to__12__needy people.

  So her “Tradition of Kindness” __13__.Each day she and her son went on to__14__the homeless man breakfast.The__15__was kept until they moved away several years later,__16__the experience was firmly put into her son’s mind.

  My friend__17__every time she tells me 高二 that this “Tradition of Kindness” goes on with her son,who remembers this__18__tradition.Now working in a company,her son stops every morning at Starbucks for a coffee and offers a homeless person a breakfast before going to the__19__.

  What a great tradition that he can__20__to his children as well!

  【解題導語】 一個偶然的機會,作者的朋友把一份早餐給了一個流浪者,從此她和兒子開始了給流浪者買早餐的行動,這也成了他們的一個傳統,她的兒子參加后依然繼續著這種行動。

  1.A.sent B.dropped

  C.called D.drove

  解析:選B。根據句中at school可知,作者的朋友開車把兒子送到學校。drop sb.off讓……下車。

  2.A.light B.expensive

  C.ordinary D.extra

  解析:選D。根據下文內容可知,作者的朋友把一份早餐給了一個流浪者,這說明那份早餐是多出來的。

  3.A.stopped B.escaped

  C.backed D.hid

  解析:選A。作者的朋友和一個流浪者說話并給他早餐,說明她停了下來。

  4.A.shop B.market

  C.hotel D.restaurant

  解析:選D。作者的朋友剛吃完早餐出來,由此可推斷那個流浪者在飯店門口。

  5.A.recognized B.refused

  C.thanked D.found

  解析:選C。根據常理,作者的朋友給那個流浪者早餐,他應該表示感謝。

  6.A.days B.minutes

  C.months D.weeks

  解析:選A。根據下一段every day that week可知,這個流浪者已經好幾天沒有吃東西了。

  7.A.cold B.good

  C.strange D.nervous

  解析:選B。根據后半句中was glad可知,作者感到很開心。

  8.A.action B.time

  C.care D.effect

  解析:選A。這里用短語take action,指的是她幫助了那個流浪者買早飯。作者的朋友每天早晨都在這里吃飯,今天是第一次給那個流浪者買早餐,所以是終于采取了行動。

  9.A.everyone B.someone

  C.no one D.anyone

  解析:選C。根據第二段it was his first meal可知,那個星期里,在她給那個流浪者早餐前,沒有人幫助他,包括她自己在內。

  10.A.education B.information

  C.comfort D.safety

  解析:選C。與句中support,food,drink相應的是comfort,指對那個流浪者的安慰。

  11.A.again B.further

  C.once D.first

  解析:選B。根據that后面的從句可知,這是她進一步解釋的內容,故用further。

  12.A.contact B.encourage

  C.follow D.help

  解析:選D。根據前半句內容可推斷,這里指幫助貧窮的人是很重要的。

  13.A.began B.existed

  C.failed D.changed

  解析:選A。根據下文內容可知,作者的朋友不斷地幫助那個流浪者,說明他們開始了做善事的傳統。

  14.A.win B.buy

  C.show D.award

  解析:選B。自從第一次給流浪者買早餐后,他們繼續這種善舉,因此用buy。

  15.A.promise B.agreement

  C.order D.practice

  解析:選D。這里用practice指他們給流浪者買早餐的這種行為習慣。

  16.A.although B.so

  C.but D.because

  解析:選C。他們搬家后就中斷了這種善舉,但是這段經歷卻深深地印在了兒子的心里。前后為轉折關系。

  17.A.cries B.jumps

  C.jokes D.smiles

  解析:選D。根據as后面的內容可知,她對兒子的行為表示贊許,因此應該保持微笑。

  18.A.school B.childhood

  C.youth D.adulthood

  解析:選B。根據第一段her 8yearold son可推斷,為流浪者提供早餐的傳統從她兒子童年時就開始了。

  19.A.office B.cinema

  C.store D.library

  解析:選A。根據working in a company可知,她兒子給一個無家可歸的人提供早餐后再去上班。

  20.A.connect B.relate

  C.pass D.move

  解析:選C。根據to his children可知,作者希望他能夠把這個傳統也傳給他的孩子們。

  Ⅴ.閱讀理解

  Researchers at Oregon State University(OSU)have made important progress in work that should lead toward robots that can not only walk and run very well,but use little energy at the same time.

  Studies are moving closer to designing robots that could do dangerous work,create prosthetic limbs(假肢)for humans that work much better than in the past,or even help some people who use wheelchairs to get“walking”abilities.

  “Researchers have been working toward robot movement for a long time,”said Jonathan Hurst,a professor at OSU.“What we’ve done is to study what behavior is really possible for a robot.”

  The movement of humans and other animals is difficult to copy.Using little energy,they can move easily over hard areas,and enjoy balance from muscles(肌肉).They have different ways to deal with forces,such as holding something hard in place rigidly(牢牢地),like the act of holding a cup of coffee level during a car ride.In their recent studies,the OSU researchers proved that these two_abilities are mutually exclusive(相互排斥的).Humans deal with this problem by using pairs of muscles.For a robot,the more it’s able to do one of these tasks,the less able it is to do the other.

  Presently,robots that can walk and run must be as rigid as possible while walking.But this way uses a lot of energy.The OSU researchers are working toward something that has similar or better performance,but uses far less energy,and is closer to the abilities of animals.

  “So there’s no reason why we shouldn’t be able to build robots with good movement ability,”Hurst said.“Clearly this might be useful in highly dangerous situations.But I could also see great improvements possible with prosthetic limbs that work much better than present technology.”

  【解題導語】 如何使機器人不但能夠走得好跑得好,而且還消耗較少的能量,這是擺在科學家面前的一個大問題。Oregon State University的研究者們正對此進行研究。

  1.The robots being studied by researchers at OSU________.

  A.are successful now

  B.use little energy

  C.do better than before

  D.can run faster than humans

  解析:選C。細節理解題。文章第一段指出,Oregon State University的研究者們所研究的機器人仍然處于研究階段,文章只是表明取得了很大的進步。因此,對于其性能怎么樣還很難確定。故答案選C。

  2.Which of the following have researchers been studying all the time?

  A.The robots’ movement.

  B.The robots’ weight.

  C.The robots’ sizes.

  D.The robots’ walking speed.

  解析:選A。細節理解題。根據文章第三段的What we’ve done is to study what behavior is really possible for a robot可知,研究者們一直在研究機器人可以做哪些動作。故答案選A。

  3.The underlined words“two abilities”in Para.4 refer to________.

  A.walking and running

  B.walking and holding

  C.moving and using little energy

  D.moving and balancing

  解析:選D。詞義猜測題。根據文章第四段的Using little energy,they can move easily over hard areas,and enjoy balance from muscles.可知,人類和動物在運動時能夠保持身體平衡,因此,后面提到的這兩項能力就是指的這兩項。故答案選D。

  4.According to Jonathan Hurst,we know that robots with good movement ability________.

  A.can be used in medical science

  B.are only used in highly dangerous situations

  C.will hardly be created in the future

  D.will have a bad influence on man

  解析:選A。推理判斷題。根據文章最后一段Jonathan Hurst所說的話,很長時間以來,制造出這樣的機器人不是不可能,它們將有助于高危險區作業,也可用于假肢方面(醫學)。故答案選A。

  5.Which section of a newspaper is this passage probably taken from?

  A.Business. B.Science.

  C.Environment. D.Advertisement.

  解析:選B。文章出處題。該文介紹了Oregon State University的研究者們對機器人的最新研究,因此該文最有可能從與科學相關的欄目中摘選,故選B。

主站蜘蛛池模板: 国产精品久久久久久久久li | 免费成人深夜夜国外 | 亚洲成人网在线观看 | 伊人www22综合色| 久久婷婷五月综合色国产香蕉 | 6—12呦国产精品 | 欧美亚洲影院 | 99蜜桃臀精品视频在线观看 | 亚洲骚图| 亚洲精品视频中文字幕 | 男人舔女人下部高潮全视频 | 国产精品露脸国语对白 | 亚洲久久视频 | 欧美aa大片 | 欧美午夜精品久久久久久人妖 | 亚洲最大成人av在线天堂网 | 国产一区二区在线免费 | 午夜激情福利网 | 情侣黄网站免费看 | 宅女噜噜66国产精品观看免费 | 色婷婷香蕉在线一区二区 | 好大好深好猛好爽视频拍拍拍 | 亚洲人成网线在线播放va蜜芽 | 久久精品国产99精品亚洲 | 欧美性插b在线视频网站 | 国产第一页屁屁影院 | 亚洲福利视频网 | 福利视频自拍 | 久久www人成免费产片 | 欧美日韩国产网站 | 男人j进入女人j内部免费网站 | 丰满大乳少妇毛片视频 | 夜夜小视频 | 日日夜夜亚洲 | 免费爆乳精品一区二区 | 国产精品美女久久久久久2021 | 欧美精品国产精品 | 黄色片在线免费观看视频 | 国产黄色免费小视频 | 性生交大片免费全片欧美 | 国产91九色一区二区三区 | 性xxxxxxxxx中文字幕 | 天天干天天操天天爱 | 色碰| 欧美国产日韩一区二区在线观看 | 99在线影院| 欧美 日韩 国产 亚洲 色 | 日本免费观看片zzzzzzz | 久久久久蜜桃精品成人片 | 亚洲男女性生活视频世界各国男女性生活 | 色综合亚洲一区二区小说 | 人妻去按摩店被黑人按中出 | 天堂在线www | 亚洲欧洲在线视频 | 日本久久网 | 日韩三级网 | 国产精品老牛视频 | 99久久精品免费看国产一区二区 | 久久综合激情网 | 欧美亚洲激情 | 亚洲天天做日日做天天谢日日欢 | 少妇高潮惨叫喷水正在播放 | 欧美在线观看视频免费 | 色妺妺视频网 | 91视频com | 中文字幕dvd | 国产强奷在线播放 | www中文字幕在线观看 | 亚洲精品久久久艾草网 | 精品国产乱码久久久久久天美 | 日韩a视频| 人妻少妇被粗大爽9797pw | 免费视频在线看 | 特黄色大片 | 免费视频色 | 亚洲欧美黑人深喉猛交群 | 99久久无码一区人妻a黑 | 欧美金妇欧美乱妇xxxx | 天天狠天天透天干天干 | 制服丝袜国产av无码 | 日日噜噜噜夜夜爽爽 | 91免费在线观看网站 | 国产精品嫩草影院一二三区入口 | 国产午夜人做人免费视频 | 国产又粗又猛又爽又黄的视频p站 | xxx一区| 伊人国产在线 | 未成满18禁止免费无码网站 | av片手机在线观看 | 亚洲综合国产成人无码 | 男人天堂网在线播放 | 一本大道精品视频在线 | 黄色1级网站 | 精品日韩欧美一区二区在线播放 | 欧美大黑b | 欧美另类在线播放 | 色综合狠狠 | 久久精品国产999久久久 | 色老头av|